Oceanvillorna

Spektakulära solnedgångar och en magnifik havsutsikt - de townhouse-inspirerade Oceanvillorna är Oceanpirens mest fulländade boende.

 

Det här är ett boende som får dig att tappa andan. Varje dag.

Se en Oceanvilla i 360⁰

 
 
 

Så havsnära du kan komma

Sundet glittrar i sommarsolen, det rullar och gungar under höstens vindar och ligger stålgrått i vinterns bleka ljus. Livet i en Oceanvilla låter dig uppleva havets skådespel och skiftningar, året runt. Klara dagar ser du konturerna av skådeplatsen för Shakespeares Hamlet, Kronborg slott, på andra sidan vattnet.

Husens spännande arkitektur är som klippt och skuren för denna svåröverträffade inramning.

Unika hem med storslagna takterrasser

Ett alldeles unikt boende, i ordets rätta bemärkelse: ingen Oceanvilla är den andra exakt lik. Alla fyra äganderätterna har stora takterrasser som uppfyller alla dina drömmar. Här kan du börja dagen med ett stilla yogapass och känslan av att hela världen är din, eller njuta av en festmåltid med vännerna medan solen går ner över Öresund och Danmark. Alla Oceanvillor har också sin egen lilla cappuccinoplats på baksidan – antingen en altan eller en balkong.

Välutrustade kök och badrum

Det välutrustade och moderna köket är hemmets naturliga samlingsplats. Här fixar du festmåltiden eller brickan för frukost ute på takterrassen. Det bjuds på gott om förvaring och kökets inredning går i sobert grått, vilket matchar det varma ekgolvet perfekt. Både ugn och mikrovågsugn är inbyggda.

I det helkaklade badrummet står spotlights för belysningen. Utrustningen och alla material som används är noga utvalda och av allra högsta kvalitet.

Trappa ner

I källarplanet har varje Oceanvilla ett eget förråd, som också kan användas som en liten verkstad eller någon annan form av hobbyrum. I källaren finns även egna parkeringsplatser.