Brf Oceanpiren

I Brf Oceanpiren är ingen lägenhet den andra lik. Varje planlösning är unik. Fast en del saker har de förstås gemensamt. Som till exempel de många smarta lösningarna. Vi har nu släppt vår bostadsväljare, där kan du välja ditt våningsplan, se planlösningar och priser på alla bostäder som är till salu. Klicka på "Välj bostad" i menyn.

 
 
 
 

69 smarta lägenheter

I Brf Oceanpiren hittar du allt från ytsmarta, mindre bostäder till generöst tilltagna entresollägenheter, där vardagsrum och kök breder ut sig och tar plats. Lättmöblerat och mingelvänligt: den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör lägenheterna härligt luftiga. Den rejäla takhöjden hjälper förstås också till att skapa rymd, volym och ljus. Här finns det gott om plats att umgås, vardag som helg. Golvet i ekparkett binder samman rummen. Det är ett tåligt och lättmatchat trägolv som förblir vackert, år efter år.

Tack vare kreativa arkitekturlösningar har de flesta lägenheterna – även de som ligger lite längre bort från kajen – kontakt med havet. Glaspartierna är stora för maximalt ljusinsläpp och för att göra den härliga Öresundsutsikten rättvisa.

Välutrustade kök och stilrena badrum

Hemmets naturliga samlingsplats är det välutrustade köket med kyl, frys, inbyggd ugn, mikro och diskmaskin. Här bjuds det på gott om förvaring, och inredningen är sobert grå – en perfekt matchning mot det varma ekgolvet. De helkaklade badrummen går i klassiskt vitt och grått. För varje badrum finns en unik lösning för att maximera lägenhetsytan. Vissa lägenheter har en separat tvättstuga där du tvättar och torkar dina kläder, medan andra har tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin i badrummet.

Middag på terrassen?

Här har så gott som alla lägenheter sin egen uteplats, balkong eller takterrass. Många av balkongerna är indragna – dels för att skydda mot väder och vind, men också för att ge en privat, ombonad känsla. Tack vare
det fantastiska läget kan många njuta av obruten havsutsikt och en fantastisk vy över Helsingör och båttrafiken i sundet. Fantastiska solnedgångar utlovas, året om!

Flera av lägenheterna på översta plan har generösa takterrasser med plats för både grönska, matplats och solstolar. Duka upp för en måltid och krydda med
sundsutsikt!

Ut och njut!

På den grönskande innergården, som är gemensam för både hus 1 och 2, finns mysiga sittplatser, en grillplats och sköna gräsmattor för sol och lek. Det vackra växthuset står öppet för alla odlingssugna – här kan du även slå dig ner med en bok eller en god vän och njuta av ljus, rymd och verkligt närodlade tomater.

I hus 1 finns kvarterets pärla – den stora takterrassen som är öppen för alla som bor i Brf Oceanpiren. Här finns gott om plats för såväl solstolar som inbjudande matplatser. Och ett utegym med fantastisk utsikt över Öresund! Perfekt när du vill bygga muskler eller hitta balansen i livet på din yogamatta.